Jennifers Delano's korte film dingt mee naar prijzen in Cannes


AMSTERDAM, 20080326 -- Tijdens de uitzending van de beelden van het omstreden Eyedentity-project in december hield Jennifer Delano een eigen videodagboek bij. Hiervan is in samenwerking met Illuminate Films een korte film ervan gemaakt die a.s. Cannes Filmfestival 2008 meedingt naar de prijzen.

De naam van de film is 'the Eyedentity Project.' Als ondertitel heeft het: how men screwed my life. In de documentaire wordt er gesproken hoe het is om te leven op een plek waar niemand je verwacht, terwijl iedereen denkt en moet blijven denken dat je ergens bent. Hierin wordt ingegaan op de media aandacht wat het project kreeg en hoe het afliep met de mensen en mannen die zij in die tijd tegenkwam nav het project.

Uiteindelijk hoopt Jennifer Delano de filmfestivals hiermee te bestormen en de aan het einde gemonteerde onthulling Nederland om aandacht te vragen.

Jennifer Delano is het laatste half jaar actief bezig met het produceren van film. Op de You Tube met de gelijke user name zette zij al diverse unieke (backstage) beelden. Daarnaast runt zij The Art
ist Advice, www.theartistadvice.nl

Illuminati Films is een bedrijf dat met veel enthousiastme naast tv ook film produceert. Na CU2 Next Topmodel produceert het bedrijf diverse nieuwe pilots. Ook produceerde Illuminati internationale film Anima. Nu presenteert het bedrijf zich met twee premieres op Cannes. www.illuminatifilms.nl