Line 6 introduceert de JM-4 Looper, vers bloed onder de looping pedalen

14/05/2008 01:59

PR Newswire

CALABASAS, Californië, May 14 /PRNewswire/ --

- De JM-4 biedt Jam Tracks die zijn ingespeeld door topklasse studio muzikanten, opnemen van loops in verschillende takes en het fameuze Line 6 geluid -

Line 6 (www.line6.com), marktleider op het gebied van modeling technologie, introduceert de JM-4 Looper, het enige loop pedaal dat een compleet arsenaal aan levendige gitaargeluiden combineert met explosieve jam tracks, ingespeeld door topklasse studiomuzikanten.

De meer dan 100 jam tracks zijn onderverdeeld in ruim 10 stijlen, variërend van country tot heavy metal, en zijn ingehakt, gepompt en geslagen door helden als Jason Bonham, Tony Franklin, Carmine Appice, Gregg Bissonette en vele anderen op drums, bas en gitaar. De organische en volledig menselijke jam tracks maken dat je hartslag omhoog vliegt en je vingers jeuken om te gaan spelen. Natuurlijk kan de JM-4 de jam tracks eindeloos laten loopen zodat je uren tekeer kunt gaan.

Maar de JM-4 is ook ideaal voor oefenen en songwriting. Doordat je gitaarpartijen over baspartijen heen kunt opnemen, kun je er perfect snelle opnames mee maken, thuis of op een podium en de XLR ingang maakt zelfs zangopnames mogelijk.

Met een uitgebreide collectie van bekende gitaargeluiden, biedt de JM-4 gitaristen snel toegang tot ruim 250 artiesten presets, meer dan 150 presets, gebaseerd op bekende nummers, 12 originele Line 6 versterkermodellen, zeven gitaar effecten en 36 banken waarin je zelfgemaakte geluiden kunt opslaan.

"De JM-4 Looper combineert geweldige jam tracks, die zijn opgenomen door vooraanstaande studio muzikanten, volledige looping functionaliteit en het legendarische geluid waar Line 6 voor staat", aldus James Martin, Product Marketing Manager bij Line 6.

JM-4 MSRP: EUR 379.61

Over Line 6 Inc.
Line 6 werd opgericht in 1996 en in wereldberoemd geworden met het ontwikkelen van studio- en podiumapparatuur, die net als de veelgeprezen POD(R) tot de standaard zijn gaan behoren. Vanuit het hoofdkantoor in Calabasas, Californië en kantoren in Groot-Brittannië en China is Line 6 wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 60 landen. Bezoek www.line6.com voor meer informatie.

Website: http://www.line6.com

Christian Basener, EU Marketing Associate, +44-(0)-1327-302-713, cbasener@line6.com

k