Line 6 introduceert de M13 Stompbox modeler

14/05/2008 02:49

PR Newswire

CALABASAS, Californië, May 14 /PRNewswire/ --

- De M13 Stompbox Modeler biedt een enorme collectie fantastische geluiden van effectpedalen, geweldige effecten en een eenvoudig te gebruiken looper -

Line 6 (www.line6.com), marktleider op het gebied van modeling technologie, introduceert de M13 Stompbox Modeler, een alles in één effectpedalen ervaring, met geluiden van de meest gewilde effectpedalen en een eenvoudig te gebruiken looper in een strakke bak die gebouwd is voor het podium.

De M13 Stompbox Modeler heeft een vrijwel grenzeloze hoeveelheid geluiden en functies die intuïtief zijn ontworpen en makkelijk zijn in gebruik. Met de geluiden uit veel van de best verkopende pedalen van Line 6, waaronder de DL4(TM) Delay Modeler, de MM4(TM) Modulation Modeler, de FM4(TM) Filter Modeler en de DM4(TM) Distortion Modeler, heeft de M13 Stompbox Modeler 74 eersteklas effecten waaronder distortions, delays, reverbs, filters en meer. En allemaal zijn ze gemodelleerd naar historische-, vintage-, boetiek- en klassieke pedalen. Je kunt tot vier effecten tegelijk gebruiken te selecteren met 12 schakelaars en te plaatsen in elke volgorde die je maar wilt, voor maximale veelzijdigheid.

De ingebouwde looper met 28 seconden opnametijd biedt mogelijkheden voor snelle opnames. Elke looper functie, waaronder record, overdub, play/stop, reverse, half speed en undo heeft een eigen schakelaar. Loopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Met 1/4 inch mono en stereo in- en uitgangen, effectloop sends en returns, MIDI in- en uitgang en de mogelijkheid om twee Line 6 expressiepedalen aan te sluiten, ben je voorbereid op elke situatie. Daarbij komt dat de stevige behuizing is ontworpen om live gebruik te weerstaan en de werkende muzikant niet in de steek te laten.

"De combinatie van geweldige geluiden, eenvoudige looping en het makkelijke ontwerp van effectpedalen, zet de M13 Stompbox Modeler aan de top van de markt en in het midden van je pedalenbak", aldus Rich Renken, Line 6 Product Manager.

M13 Stompbox Modeler MSRP: EUR 581.91

Over Line 6 Inc.
Line 6 werd opgericht in 1996 en in wereldberoemd geworden met het ontwikkelen van studio- en podiumapparatuur, die net als de veelgeprezen POD(R) tot de standaard zijn gaan behoren. Vanuit het hoofdkantoor in Calabasas, Californië en kantoren in Groot-Brittannië en China is Line 6 wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 60 landen. Bezoek www.line6.com voor meer informatie.

Website: http://www.line6.com
Christian Basener, EU Marketing Associate, +44-(0)-1327-302-713, cbasener@line6.com






-