Senternovem


Watersymposium 2008

Aanvangsdatum

15-05-2008

De Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (SKIW) organiseert op donderdag 15 mei 2008 het tweejaarlijkse Nationale Watersymposium met als thema "Industrieel Watermanagement nu en in de toekomst - technische innovaties en regelgeving".

Het Watersymposium is na 7 succesvolle uitvoeringen hét platform geworden voor de industriële watergebruiker. U kunt via lezingen en een bezoek aan de vaktentoonstelling uw know how over industriële best-practices, wet- en regelgeving, innovatieve technologieën of vernieuwende diensten en producten vergroten.

Na plenaire lezingen over grootschalig waterhergebruik, technologische waterinnovaties en nieuwe wetgeving, kunt u in parallelsessies kiezen uit een groot aantal presentatie op het gebied van:
* Wet- en regelgeving;

* Technologie;

* Innovatie.

SKIW wil de kennis van watertechnologie in industriële processen en bij andere zakelijke gebruikers behouden danwel vergroten en deze kennis breed toegankelijk maken. Door middel van deze kennisuitwisseling wil de stichting een bijdrage leveren aan innovaties in de Nederlandse industrie op het gebied van waterbehandeling en opinievorming over relevante technologie, wetgeving en milieuaspecten.
SKIW wordt ondersteund door het programma Milieu & Technologie van SenterNovem.

Doelgroep

Industriële watergebruiker, watermanagers, technologen, onderzoekers en beleidsmakers

Locatie

DHV Amersfoort

Toegangsprijs

EUR445 excl. BTW

Contact

Secretariaat van SKIW
Postbus 1072
3430 BB Nieuwegein
tel 030-60 69 570
fax 030-60 611 65
secretariaat@skiw.nl

Externe links (worden geopend in een nieuw venster)

SKIW

Downloads

SKIW symposium 08 programma
SKIW inschrijfformulier watersymposium