Gemeente Aalten


Informatieavond over Palliatieve Zorg

Op donderdagavond 15 mei a.s. wordt in Mantelzorgsalon Winterswijk, gevestigd in zalencentrum Nijenhuis, Houtladingstraat 6 in Winterswijk, een informatieavond gegeven over Palliatieve Zorg.

Als u voor iemand in uw omgeving zorgt die langdurig ziek is, dementerend of gehandicapt, dan bent u mantelzorger. Heeft deze persoon nog maar een beperkte levensverwachting, dan verricht u mantelzorg in de palliatieve fase.

Oncologie verpleegkundige Bernie Aalbers heeft veel ervaring met de Palliatieve Zorg. Zij informeert u deze avond over de palliatieve fase. Welke ziektebeelden hieronder vallen, over de ondersteuningsmogelijkheden die er zijn en wat zij voor u kan betekenen in deze fase. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Iedereen die belangstelling heeft voor dit onderwerp is welkom. De toegang is gratis en voor de bezoekers staat de koffie en thee klaar! De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 22.00 uur. Mantelzorgsalon Winterswijk is gevestigd in Zalencentrum Nijenhuis, Houtladingstraat 6 in Winterswijk. De mantelzorgsalon is een initiatief van de VIT Oost-Gelderland. Voor meer informatie bel de VIT Oost-Gelderland, tel. (0573) 43 84 00 of kijk op www.vitoostgelderland.nl