Gemeente Wervershoof


* Bekendmakingen

Verkeersomleiding en busroutewijziging tijdens voorjaarsmarkt

07 mei 2008
In verband met de op donderdag 15 mei 2008 in Wervershoof te houden voorjaarsmarkt, worden de routes van de bussen 42 en 242 (Hoorn-Andijk v.v.) gewijzigd.
De markt wordt evenals voorgaande jaren gehouden op het gedeelte van de Dorpsstraat te beginnen ná de uitrit van de Deen Supermarkt tot aan de kruising Dorpsstraat/Kaagweg te Wervershoof.

Op deze dag rijden de bussen Hoorn - Andijk v.v. tussen 08.00 en 19.00 uur vanaf het Zijdwerk via De Hoek, Dorpsstraat, Raiffeisenlaan, Burgemeester Raatlaan, Kaagweg, Europasingel en de Kagerdijk richting Andijk en vice versa. De haltes nabij de R.K. kerk St. Werenfridus, café 't Fortuin en op de Zeeweg komen dan tijdelijk te vervallen. Op verzoek kan worden in- en uitgestapt op de hoek van de Zeeweg en de Kagerdijk.

Op deze dag zal tussen 08.00 en 19.00 uur al het doorgaand verkeer worden omgeleid via de Raiffeisenlaan, Europasingel en de Kagerdijk v.v. Tevens wordt het gedeelte van de Kaagweg dat uitkomt op de Dorpsstraat voor het autoverkeer afgesloten. De Kaagweg blijft voor voetgangers en fietsers gewoon toegankelijk.

Tenslotte delen wij mee dat het niet altijd mogelijk is alle afritten van de woningen, aan de zijde van de Dorpsstraat waar de markt wordt gehouden, vrij toegankelijk te houden. Wij verzoeken de aanwonenden bij het opstellen van de markt in overleg te treden met de kraamhouders. Veel problemen kunnen in goed overleg voorkomen worden. In geval van nood wordt de uitrit natuurlijk vrijgemaakt voor de hulpdiensten.

Raadhuisplein 1 1693 EA of Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171