Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LiveXS Popmagazine BV -
http://www.livexs.nl/

Donderdag 8 mei 2008

LiveXS Pinkpop Magazine 2008 nu wereldwijd online

Op donderdag 15 mei brengt Pinkpop-mediapartner LiveXS Popmagazine voor de vierde maal het officiële LiveXS Pinkpop Magazine uit. De 44-pagina's tellende uitgave komt in een oplage van 150.000 exemplaren gratis beschikbaar op alle LiveXS-verdeelpunten en via alle officiële Pinkpop-voorverkooppunten, poppodia en filialen van Free Record Shop en Van Leest. Het magazine zal tijdens Pinkpop worden uitgedeeld op de festivalcamping. LiveXS Digitaal heeft het Pinkpop Magazine zelfs nog eerder; vanaf heden is LiveXS Pinkpop Magazine al wereldwijd door te bladeren, uit te printen of te downloaden via www.livexsdigitaal.com

Op donderdag 15 mei voegt LiveXS ter ondersteuning van de verschijning van het LiveXS Pinkpop Magazine een speciale insert in bij ochtendkrant Metro met daarin het echt allerlaatste nieuws over de succesvolle 39e editie van Pinkpop. Pinkpop 2008 start op vrijdag 30 mei met het optreden van Nu of Nooit-winnaar SAT2D en loopt door tot het slotoptreden van Rage Against The Machine op zondag 1 juni. Op het festivalterrein kunnen bezoekers ook het gratis verkrijgbare en handzame LiveXS Pinkpop-blokkenschema afhalen waarin alle tussenliggende acts op de juiste tijd en dag staan afgedrukt.

Alle reguliere LiveXS-onderdelen staan de gehele maand mei ook in het teken van het Pinkpop-festival. De inmiddels verschenen LiveXS-editie van mei bevat bijvoorbeeld de LiveXS Pinkpop Classic Gids. LiveXS Website geeft bovendien de allerlaatste tien weekendkaarten van Pinkpop 2008 gratis weg.

--