Donner neemt plan ABU in ontvangst

Minister Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid neemt donderdag 15 mei het plan 'Naar een sluitende aanpak' van de Algemene Bond van Uitzendbureaus (ABU) in ontvangst. In het plan doet de ABU voorstellen om de illegaliteit en fraude door malafide uitzendbureaus te bestrijden.

De overhandiging vindt plaats op 15 mei van 13.30 tot 14.30 uur op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Anna van Hannoverstraat 4, Den Haag. Journalisten worden van harte uitgenodigd bij de overhandiging aanwezig te zijn. Na de overhandiging kunnen vragen gesteld worden.

Programma

13.30 uur Welkom

13.35 uur Toelichting op het plan door prof. Grapperhaus, adviseur van de ABU

13.45 uur Toespraak en overhandiging door ABU-directeur Van der Gaag

13.55 uur Reactie minister Donner

14.00 tot 14.15 uur Gelegenheid tot stellen van vragen.

Journalisten die de overhandiging willen bijwonen, worden verzocht zich te melden bij de afdeling Persvoorlichting van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Bea Versteeg, 070-3336200. Meer informatie over het plan 'Naar een sluitende aanpak' kunt krijgen bij Persvoorlichting ABU, Remco Icke, 020 - 655 82 04.

Categorieën: Bestuur, Cultuur en recreatie, Economie, Financiën, Huisvesting, Internationaal, Landbouw, Migratie en integratie, Natuur en milieu, Onderwijs en wetenschap, Openbare orde en veiligheid, Overig, Recht, Ruimte en infrastructuur, Sociale zekerheid, Verkeer , Werk, Zorg en gezondheid

Bron: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid