Glossy AD EK-magazine vanaf vandaag in de winkel

15/05/2008 09:35

AD

Oranje geportretteerd door Erwin Olaf

GLOSSY AD EK MAGAZINE VANAF VANDAAG IN DE WINKEL

Rotterdam - Vanaf vandaag is het glossy 148 pagina's tellende AD EK Magazine los in de winkel verkrijgbaar voor 4,95 euro. Het magazine wordt vandaag gratis bezorgd bij abonnees van AD Sportwereld Pro en aanstaande zaterdag bij abonnees van AD.

Het magazine bevat alle informatie over de wedstrijden en de teams die nodig is om het aanstaande EK Voetbal zo intensief mogelijk te beleven, met daarnaast aandacht voor lifestyle, gadgets, human interest, prachtige fotografie, een exclusief interview met Robin van Persie en uiteraard bijdragen van vertrouwde AD-gezichten, zoals Chris van Nijnatten met bondscoach Marco van Basten en Hugo Borst over seks voor en na de wedstrijd.

Een bijzonder onderdeel van het magazine wordt gevormd door de fotoserie van de internationaal gereputeerde fotograaf en filmer Erwin Olaf. De afgelopen maanden portretteerde hij een aantal spelers van het Nederlands elftal. Erwin Olaf geldt als een van de grootste fotografen van dit moment. Hij werd beroemd door zijn controversiële werk. De laatste jaren groeide hij door zijn geënsceneerde fantasiebeelden uit tot een veelgevraagd fotograaf voor internationale bladen en reclamecampagnes (o.m. Diesel, Microsoft, Lavazza).

Het speciale AD EK Magazine is gemaakt door de redactie van AD Sportwereld in samenwerking met projectleider Petra ter Doest (voorheen verantwoordelijk voor de uitgaven Elsevier Thema) en extern art director Tom van Staveren. In 1978, 30 jaar geleden, verscheen het eerste speciale magazine bij AD, over het WK Voetbal.






Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/