ASUS Eee PC meteen verkoophit bij Central Point

15/05/2008 11:45

Central Point Europe BV

AMSTELVEEN, 15 mei 2008 - De nieuwe ASUS Eee PC minilaptop is vanaf de lancering een verkoophit bij online computerverkoper Central Point. De minilaptop is vanaf 14 mei te bestellen via de site van het bedrijf.

'Er zijn via onze website nog nooit zoveel bestellingen op een dag geplaatst voor een nieuw product', aldus Central Point directeur Brian Speelman 'Opvallend is dat klanten bijna alleen het snelste 4G model bestellen. De populairste kleur is wit. De eenvoudigere modellen in de roze, groene en blauwe kleurstelling hebben opvallend veel interesse van bedrijven die hem willen voorzien van hun bedrijfslogo.'

Uit het laatste onderzoek dat Central Point in juni 2008 deed (met ruim 850 respondenten) blijkt dat 81 procent van de laptopgebruikers de ASUS Eee PC beschouwt als een extra PC-tje naast de huidige laptop. Computerfabrikant HP kondigde vorige maand al een tegenhanger aan van de ASUS Eee PC.

De ASUS Eee PC is vanaf 14 mei te bestellen via www.centralpoint.nl. De levering zal eind mei op gang komen. Het bedrijf verwacht dat er lange wachtlijsten ontstaan van consumenten en bedrijven die de populaire minilaptop willen bemachtigen.

Over Central Point

Central Point is een online aanbieder van computerproducten, die is opgenomen in de "Deloitte Technology Fast 50". Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 230.000 artikelen van bijna 1.000 merkfabrikanten. Klanten vinden op www.centralpoint.nl niet alleen de nieuwste, populaire types van een product, maar ook de minder bekende. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt Central Point zich door zijn persoonlijke contact met de klant. Door een uniek geautomatiseerd systeem zorgt Central Point voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen. Joop van den Ende en Hubert Deitmers hebben sinds 2008 een belang van 30% in Central Point en zijn actief betrokken bij de groei van het bedrijf.





http://www.centralpoint.nl