Ingezonden persbericht


Persbericht - 15 mei 2008

Winnaar Reisfoto Contest 2008 bekend

Nijmegen, 15 mei 2008 - Na 49 dagen is dan eindelijk de winnaar bekend van de Reisfoto Contest 2008, die op Wereldwijzer.nl Reisforums werd gehouden. Met 37,74% van de stemmen was de duidelijke winnaar de foto van de kameel en de arabier in de woestijn.

Tijdens de Reisfoto Contest 2008 kon iedereen twee foto's inzenden die hij/zij op reis had gemaakt. Middels een nominatieronde maakten de bezoekers van Wereldwijzer.nl Reisforums zelf al een selectie van foto's die daarna in de finale streden om de 1e plaats. De winnaar krijgt naast de titel 'Beste Reisfoto 2008' een nieuwe digitale fotocamera van Kodak.

De finale met bijbehorende foto's is nog te bekijken op www.wereldwijzer.nl/reisfotocontest

Over Wereldwijzer.nl Reisforums
De website Wereldwijzer.nl Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 75.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer.nl Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer.nl ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door ruim 160.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. Wereldwijzer.nl VOF is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer.nl Reisforums en diverse reissites voor het boeken van reizen en vakanties.

===================================
Noot voor de redactie,