Gemeente Zoetermeer

Nog vier postkantoren open voor gemeenteproducten

De lijst met postkantoren waar de inwoners van Zoetermeer gemeentelijke producten kunnen aanvragen is uitgebreid. Vanaf maandag 19 mei kunnen de Zoetermeerders voor deze zaken ook terecht bij postkantoren aan Groen-blauwlaan in Rokkeveen en Middelwaard in Meerzicht. Vanaf 26 mei is dit voorts mogelijk bij postkantoren op Hannie Schaftrode in Buytenwegh en aan de Broekwegzijde in De Leyens. Het gaat hier om een aanvraag voor een paspoort, idkaart en rijbewijs. Daarnaast kunnen zij uittreksels uit het bevolkingsregister en verklaringen CBR krijgen.

Met deze uitbreiding zijn in totaal zeven postkantoren in Zoetermeer waar de inwoners gemeenteproducten kunnen aanvragen. Al eerder zijn de postkantoren/postagentschappen aan Zuidwaarts, Samanthagang en Meeuwenveld hiermee begonnen.

De samenwerking tussen de gemeente Zoetermeer en de postkantoren maakt het mogelijk om de dienstverlening letterlijk dichter bij inwoners te brengen. De behoefte van de bewoners aan de ruimere openingstijden, kan het postkantoor aanbieden.