Senternovem


15-05-2008 | KansRijk 2008 biedt netwerken en inhoudelijke verdieping

Deelnemers beslissen zelf wie ze spreken tijdens onderdeel `Matchmaking'

Op 5 juni vindt in Nieuwegein de vierde editie van KansRijk plaats, hét evenement waar SenterNovem-relaties kennis en inspiratie opdoen over duurzaamheid en innovatie. Bij het onderdeel `matchmaking' kiezen deelnemers dit jaar zelf hun gesprekspartners uit.

Matchmaking is het onderdeel van KansRijk, waarin deelnemers zélf beslissen met wie ze spreken, een leuke manier om het netwerk te vergroten met mensen die er in het eigen interessegebied toe doen. Concurrenten, beleidsmakers, adviseurs en specialisten van de overheid of spraakmakende branchevertegenwoordigers, ze zijn er allemaal op KansRijk 2008. Op het inschrijfformulier van KansRijk 2008 kunnen deelnemers aangeven naar wie of wat ze op zoek zijn en wat ze zelf te bieden hebben.

Inhoudelijke verdieping in 6 thema's
Dit jaar staan 6 thema's centraal, zowel op de beursvloer als tijdens sessies en workshops: Mobiliteit, Gebouwen, Biobased economy, Duurzaamheid, Industrie en Water. Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven start met de sessie `Duurzaam innoveren, kansen voor ondernemers'. Minister van Wonen, Wijken en Integratie Ella Vogelaar vertelt in `Energie in de prachtwijk' hoe een half miljoen woningen en bedrijfsgebouwen tot 2011 minstens 30% zuiniger worden gemaakt. Ook reikt ze de NET-Trofee uit, de prijs van het Ministerie van VROM voor duurzame en energiezuinige oplossingen in de bouw.

Meer informatie

KansRijk 2008, hét evenement voor duurzaamheid en innovatie