Grip op uw belastingzaken met gratis gids Fiscaal Bewust 2008

15/05/2008 16:37

GIBO Groep Accountants & Adviseurs

Al voor de vijftiende keer in successie heeft de GIBO Groep het naslagwerk 'Fiscaal Bewust' samengesteld. De gids helpt ondernemers - doelgericht - de bedrijfshuishouding optimaal in te richten en te profiteren van de ruimte die de belastingdienst biedt. Het zestig pagina's tellend handboekje met uitleg over fiscale zaken, tips en aandachtspunten is geschreven door de belastingspecialisten van de GIBO Groep. Ook voor particulieren kan Fiscaal Bewust van waarde zijn. Geïnteresseerden kunnen het naslagwerk kosteloos aanvragen.

Elk jaar veranderen de regels waaraan u moet voldoen bij uw belastingaangifte. Faciliteiten vervallen, drempelbedragen veranderen en kosten die u dit jaar nog mocht meenemen, zijn komend jaar uitgesloten. De keuzes die u dit jaar maakt, zijn bepalend voor de belastingaanslag over 2008 die volgend jaar pas concreet aan de orde is. Daarom is Fiscaal Bewust 2008 gedurende heel 2008 van waarde.

In deze editie gaat speciale aandacht uit naar de regels en regelingen rond bedrijfsoverdracht en de recent doorgevoerde afschrijvingsbeperkingen. Ook kunt u in Fiscaal Bewust de details nalezen over de verpakkingsbelasting en de stand van zaken van de nieuwe wet op de Personenvennootschappen die de overheid op korte termijn zal invoeren. Hoewel de fiscale mogelijkheden voor particulieren steeds beperkter worden, geeft het boekje een overzicht van de regels rond bestaande aftrekposten en bijvoorbeeld de erfenis. Kortom, om fiscaal goed beslagen op het ijs te komen, is Fiscaal Bewust 2008 zeker van waarde. U kunt het boekje kosteloos aanvragen bij een GIBO-vestiging bij u in de buurt of op de website van de GIBO Groep.

Voorlichting aan en ondersteuning van ondernemers zijn statutaire uitgangspunten van de GIBO Groep. Daarom geeft de organisatie naast Fiscaal Bewust ook jaarlijks het rittenregistratieboekje voor de kilometeradministratie, de maandelijkse digitale nieuwsbrief over zaken die van belang zijn voor ondernemers en vier keer per jaar het GIBO Journaal uit. Geïnteresseerden kunnen deze kosteloos aanvragen via de website www.gibogroep.nl.

GIBO Groep accountants en adviseurs

De GIBO Groep is een landelijk opererende accountants- en adviesorganisatie met ruim zestig vestigingen. De GIBO Groep ondersteunt particulieren en ondernemers in het MKB en de agrarische sector met accountancydiensten en advies op het gebied van bedrijfskunde, belastingen, juridische zaken en personeel en organisatie.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.gibogroep.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,