Menzis


15 mei 2008

Nog 800 4Mijl startbewijzen beschikbaar voor Menzisklanten

Voor Menzisklanten zijn er nog 800 startbewijzen beschikbaar voor de 22ste 4Mijl van Groningen. Via www.menzis.nl/4mijl kunnen Menzisklanten vanaf 25 juni een startbewijs bemachtigen. Woensdag 14 mei waren de beschikbare startbewijzen voor de 4Mijl van Groningen binnen enkele uren uitverkocht. De 4Mijl van Groningen wordt gelopen op 12 oktober.

Menzis 4Mijl Clinics

Ook dit jaar worden er weer Menzis 4 Mijl Clinics georganiseerd. Deelnemers aan de Menzis 4Mijl Clinics krijgen naast een pre-clinic op 21 juni, 6 clinics, korting op het 4 Mijl T-shirt, een tas met inhoud en een trainingsschema.

Net als vorig jaar worden op 13 verschillende plaatsen in het Noorden 6 Clinics georganiseerd in samenwerking met voormalig marathonloper Gerard Nijboer, atletiek verenigingen en sportzaken. De pre-clinic wordt gehouden op zaterdag 21 juni. Deelnemers kunnen hier terecht voor onder andere workshops over sportadvies, voeding, training, schoeisel en kleding.

Charity Run

Het goede doel van de Charity Run van dit jaar is Stichting Doe Een Wens. Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Door het vervullen van een wens, wil Doe Een Wens blijdschap brengen in deze moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. De opbrengsten van de Charity Run komen ten goede aan wensen van kinderen uit Noord Nederland.

Meer informatie

Houd voor meer informatie over de extra startbewijzen de website van Menzis in de gaten op www.menzis.nl/4mijl of kijk voor meer informatie over de 4Mijl van Groningen op www.4mijl.nl.