Gemeente Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede 2020!

De inzendtermijn om u op te geven voor een debat over de toekomst van de gemeente Wijk bij Duurstede is afgelopen. Er zijn veel inzendingen binnengekomen, ook van inwoners die alleen een keuze voor een toekomstbeeld aan hebben gegeven. Heeft u zich aangemeld voor een debat? Dan krijgt u deze week hierover bericht van de gemeente.

Toekomstverhalen
In de Wijkse Courant van woensdag 9 april jl. heeft u kunnen lezen hoe Wijk er mogelijk uitziet in 2020, als voor een bepaald toekomstbeeld wordt gekozen. Het Seniorenparadijs is bijvoorbeeld verbeeld via een brief van een 78-jarige inwoonster van Wijk bij Duurstede die in 2020 haar broer schrijft over hoe goed het wonen is in Wijk voor senioren. Toekomstbeeld 2, Zeg maar "JA" tegen de jeugd, is verbeeld via een weblog van een tiener. Enz. Heeft u deze verhalen in de Wijkse Courant gemist? Geen nood, u kunt ze nalezen op onze website. Op de startpagina staat een link naar deze pagina's. Het college van burgemeester en wethouders beveelt het lezen van deze fictieve verhalen van harte aan, juist omdat ze u een goed beeld van de mogelijke toekomst geven.

Resultaten debatten
Donderdag 15 mei aanstaande worden de resultaten van de debatten bekend gemaakt tijdens de zogenaamde slotavond van het debat. U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te worden, ook al heeft u niet deelgenomen aan de debatten. De slotavond wordt gehouden in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur.

Informatie
Heeft u nog vragen over de debatten, of over de Structuurvisie? Neem dan contact op met het team Communicatie, bereikbaar via telefoonnummer 595 595.