Ingezonden persbericht


Persbericht: Dikke mensen komen gratis binnen!

Knastercross, het wildste familiefeest uit het Zuiden!

Op 15 mei a.s. start de inschrijving voor de Knastercross 2008. Precies om 12:00 uur 's middags kan er via de website worden ingeschreven voor de diverse klasses:

Kinderklasse

Brommerklasse

Sjoremklasse

Obesitasklasse (crossmotoren)

Kijmaarwatjeindeschuurhebtstaanklasse

Zoals je kunt lezen heeft ook dit jaar de organisatie van de Knastercross de crossmotorenklasse aangepast aan een actueel thema. Zo is iedereen tegenwoordig aan het afvallen geslagen. Sonja Bakker, Afvallers XXL en Lady-line beleven gouden tijden. Maar waarom? Corpulentie is toch immers de laatste trend die uit de United States komt overwaaien! We zijn het gewoon nog niet gewend, overal waggelende, zwetende megadikke mensen met altijd iets lekkers in de hand. Tijd voor een charme offensief, dus: FAT is HOT!!!

Bovendien kunnen mensen met zwaar overgewicht nog prima topsport beoefenen.

Dus laat die schaamte vallen, eet lekker door en kom uitblinken op de Knastercross. Daarnaast krijgt iedereen boven de 150 kilogram (eigengewicht) een gratis entreebewijs voor het gehele weekend!!

Het afgelopen jaar waren de meeste klasses binnen 12 uur uitverkocht en was het gehele deelnemersveld binnen 24 uur uitverkocht. De organisatie verwacht daarom dit jaar binnen 6 uur vrijwel alle klasses uitverkocht te hebben.

Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan de diverse klasses zijn er dit jaar natuurlijk ook weer de kindermotoropstapdagen. Nieuw zijn de kampioenschappen 'pensglijden' en 'zwientje tikken'.

Voor meer informatie, foto's of inschrijven bezoek www.knastercross.nl

Noot voor redacties:

ê

Ingezonden persbericht