Gemeente Montfoort

Commissaris van de Koning Robbertsen brengt op 15 mei 2008 van 14.00 uur tot 18.00 uur een werkbezoek aan de gemeente Montfoort

De commissaris van de Koningin zal 's middags een bezoek brengen aan bedrijventerrein Ijsselveld in Montfoort. In samenspraak met ondernemers, provincie en de Kamer van Koophandel wordt dit bedrijventerrein grondig gerevitaliseerd. Vervolgens staat een bezoek aan woonzorgcentrum Antoniushof op het programma. Om 16.30 uur zal in dit centrum het convenant tot samenwerking inzake leefbaarheid kleine kern Linschoten worden getekend door de commissaris en door de burgemeester.

Voorafgaand aan deze bezoeken heeft de commissaris van de Koningin een gesprek met de burgemeester en een gesprek met het college van burgemeesters en wethouders.

Het werkbezoek van de commissaris van de Koningin wordt afgerond met een informele raadsbijeenkomst in restaurant Het Kasteel te Montfoort.

Bij het tekenen van het convenant om 16.30 uur is de pers van harte welkom. Aansluitend op het ondertekenen van het convenant is er een persmoment, eveneens in woonzorgcentrum Antoniushof, Antoniushof 1 te Montfoort. De commissaris van de Koningin en de burgemeester geven een verklaring en er kunnen vragen over het werkbezoek worden gesteld.

Voor vragen kunt u terecht bij:

Johanneke Minnema
Projectmedewerker

Kabinet commissaris van de Koningin
Provincie Utrecht
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
030-2582312