Gemeente Borsele

Fotowedstrijd âSporen in de gemeente Borseleâ

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar door de werkgroep Beeldende Kunst van de Culturele Raad Borsele weer een fotowedstrijd gehouden. Het thema is ditmaal âSporen in de gemeente Borseleâ.

Â

Het woord âsporenâ of âspoorâ heeft vele betekenissen. Sporen zijn buiten in het landschap te vinden, bijvoorbeeld kreken en welen, maar ook in de dorpen, in stratenplannen en in monumenten zelf. Alle bebouwing is een spoor ergens van, van een menselijk ingrijpen, van een herinnering aan wat ooit was.

Aan u de opdracht om te zoeken naar sporen in onze gemeente en daarvan een prachtige foto te maken.

Â

Er zijn twee leeftijdscategorieën, namelijk tot 18 jaar en ouder dan 18 jaar. Uit de inzendingen zullen per categorie twee winnende fotoâs gekozen worden door een deskundige jury. Daarnaast komt er dit jaar voor het eerst een publieksprijs. Tijdens het Open Monumentenweekend op 13 en 14 september aanstaande zullen de fotoâs tentoon gesteld worden en kan het bezoekende publiek de twee beste fotoâs uitkiezen.

Â

De vier winnende fotoâs van de deskundige jury en de twee winnende fotoâs gekozen door het publiek, zullen vanaf oktober op billboard formaat worden geëxposeerd aan het balkon van het gemeentehuis te Heinkenszand.

Â

De fotoâs mogen (liefst) digitaal gemaakt worden, maar voor de beoordeling door zowel de jury als door het publiek moet een goede afdruk worden ingeleverd. Als u mee wilt doen aan deze wedstrijd, dan moet u voor 15 augustus 2008 maximaal 2 fotoâs inzenden; formaat 20 x 30 cm., dit voorzien van naam, adres, leeftijd en de locatie waar de foto is genomen.

Â

Inzenden aan: Culturele Raad Borsele, fotowedstrijd, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand.