Gemeente Boxtel

Bestemmingsplan Bedrijventerrein Daasdonk, eerste uitbreiding

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken ingevolge de gemeentelijke inspraakverordening bekend dat met ingang van 16 mei 2008 tot en met 26 juni 2008 voor iedereen ter inzage ligt het voorontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Daasdonk, eerste uitbreiding.


Het plan voorziet in het vestigen van een bouwbedrijf op het bedrijventerrein Daasdonk in Liempde. Deze ontwikkeling is voorzien op de locatie ten westen van de aansluiting van De Biezen op de Dazingstraat. Voor het bedrijventerrein Daasdonk betekent dit initiatief de eerste uitbreiding van het bedrijventerrein.

Informatie Het voorontwerp bestemmingsplan ligt ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker 4. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.30 uur. Wie niet in de gelegenheid is om tijdens de openingsuren het bestemmingsplan in te zien, kan telefonisch een afspraak maken met de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0411) 655285.

Reacties Ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen kunnen tot en met 26 juni 2006 schriftelijk reacties kenbaar maken bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

15-05-2008
---