Gemeente Boxtel

Onderhoud asfaltwegen

Deze week en volgende week worden in het kader van onderhoud diverse wegen voorzien van een nieuwe slijtlaag. Bij dit werk wordt door de aannemer eerst het wegdek schoongemaakt. Daarna spuit men er een bitumenlaag op. Als afronding krijgt de weg een laag steenslag.


Tijdens deze werkzaamheden, die maximaal 2 uur per wegvak in beslag nemen, is ter plaatse geen verkeer mogelijk. Ongeveer een week later wordt het steenslagmateriaal dat niet vast is gereden opgeveegd en afgevoerd. Gedurende het aanbrengen en het vegen worden bewoners verzocht geen auto's op de betreffende wegen te parkeren. Via een brief informeert de aannemer de aanwonenden over de planning.

Het betreft de volgende wegen: * Jacob Roelandstraat * Konijnshoolsedreef * De Volder * Orlando Di Lassostraat * Langenberg * De Bocht * Ooiendonksestraat * Peerkesbos * Goorestraat * Pastoor Dobbelijnenstraat * Kinderbos * Halderheiweg * Poolsestraat * Veldakkerstraat * Molengraafseweg

Voor nadere informatie over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met de afdeling Openbare Werken van de gemeente, (0411) 655819.

15-05-2008
---