Ingezonden persbericht


Corné van Nijhuis nieuwe voorzitter directie Zwitserleven N.V.

Utrecht, 15 mei 2008

C.J. (Corné) van Nijhuis (46) wordt benoemd tot voorzitter van de directie van Zwitserleven. Hij volgt Marco Keim op die eerder besloot Zwitserleven te verlaten. Tevens zal Corné van Nijhuis plaats nemen in de directie van REAAL Verzekeringen. Van Nijhuis is sinds 2002 als COO/Directeur Customer Services werkzaam bij Zwitserleven. Deze benoemingen zijn onder voorbehoud van de gebruikelijke in- en externe goedkeuringen.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren die zich vooral richt op de Nederlandse retailmarkt en het midden- en kleinbedrijf. Het aanbod bestaat uit drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, vermogensopbouw (sparen en beleggen) en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van ¤ 103,0 miljard (ultimo 2007) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars van Nederland. Het bedrijf heeft bijna 8.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Over Zwitserleven
Zwitserleven heeft als missie om elke Nederlander het Zwitserleven Gevoel te geven: mensen in staat te stellen om financieel onbezorgd van later te kunnen genieten. Zwitserleven is onderdeel van het beursgenoteerde SNS REAAL, een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren. Binnen de bankverzekeraar is Zwitserleven, met vestiging in Amstelveen, het kenniscentrum op het gebied van pensioenen. De pensioenverzekeraar heeft circa 750 mensen in dienst. Zwitserleven is onderdeel van een internationaal netwerk, dat (inter)nationale ondernemingen ondersteunt. In 2007 realiseerde Zwitserleven een premie-inkomen van ruim ¤ 1,4 miljard en een nettowinst van ¤ 92 miljoen.

Disclaimer
Dit persbericht bevat feitelijke informatie en mag niet worden beschouwd als een mening of aanbeveling betreffende de koop of verkoop van aandelen of andere effecten uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel over of voorspellingen terzake van de financiële prestatie van SNS REAAL N.V.

SNS REAAL Concern Communicatie
Danielle Dielissen
Danielle.dielissen@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 90

Erna van der Neut
Erna.vanderNeut-terBalkt@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 71

SNS REAAL Investor Relations
Jacob Bosscha
jacob.bosscha@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 42 46

Victor Zijlema
victor.zijlema@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 42 47