Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 15 mei 2008

Benoemingen Commercieel Management bij Quion

Ronald Visser en Rolf Belonje zijn per 1 mei 2008 benoemd in de functie van New Business Manager en in die functie verantwoordelijk voor de werving van nieuwe institutionele relaties en de ontwikkeling van nieuwe samenwerkingsverbanden. Arjen van Barneveld is benoemd tot Manager Relatiemanagement.

Ronald Visser maakte per 1 maart de overstap van Atos naar Quion. Bij Atos Consulting en Atos Origin was hij respectievelijk Sales Director Finance en Sourcing Director. Naast zijn functies bij Atos werkte Ronald Visser onder meer als Sales Manager bij Ordina BPO en vervulde hij verschillende management functies bij het hypotheekbedrijf van Fortis ASR.

Rolf Belonje was als Manager Relatiemanagent verantwoordelijk voor de contacten met de bestaande institutionele relaties bij Quion. Hij wordt in die functie opgevolgd door Arjen van Barneveld, die op 1 mei de overstap maakte van GENERALI Verzekeringsgroep naar Quion. Bij GENERALI was Arjen ondermeer verantwoordelijk voor het hypotheekbedrijf. Daarvoor was hij werkzaam bij Delta Lloyd en verschillende intermediaire organisaties.

Over Quion
Quion richt zich, naast het aantrekken van funding voor distributiepartners, op de volledige begeleiding van hypotheken voor derden. Quion beschikt over ratings van Moody's Services Limited en Fitch Ratings Limited voor zowel primary als special servicing. Fitch Ratings gaf Quion onlangs de hoogste rating voor de special servicing dienstverlening in de Nederlandse markt. Quion is SAS 70 Type I en Type II gecertificeerd. Quion's klanten zijn gerenommeerde nationale en internationale financiële instellingen.



Ingezonden persbericht