Time : 09:30:00
Date : 15 May 2008
Sender Name: Sushi Belgium

Sushi Shop vestigt zich in Belgie.

Sushi Shop, een keten van japanse "afhaal en levering" restaurants, vestigt zich in Belgie.
De eerste vestiging opent aan de Louizalaan 144, op 3 maart 2008. Het restaurant is open 7 dagen in de week en levert gratis, binnen het uur, thuis of op de werkplaats, in 7 gemeenten van Brussel.

Sushi-shop is nummer 1 in Frankrijk in de japanse "afhaal en levering" sector, met maarliefst 15 restaurants. De laatste10 jaren heeft Sushi Shop een unieke creativiteit en vakmanschap ontwikkeld in het bereiden van sushis, makis, en andere japanse gerechten, en biedt een uitstekende service zowel aan particulieren als aan bedrijven.

De sushi-shop producten worden op bestelling bereidt, uitsluitend vanuit zeer verse ingredienten die elke ochtend geleverd worden. Met behulp van kwaliteitsproducten gekoppeld aan vernieuwende recepten, wil sushi shop de klanten een breed assortiment van japanse recepten aan bieden.

Bij sushi-shop kan ook ter plekke gegeten worden: 7 dagen in de week, tussen 11:00 en 14:30 en van 18:00 tot 23:00 behalve zondag middag. Alle producten van de kaart worden gratis thuis of op de werkplaats geleverd, en zijn ook om mee te nemen. Er wordt per scooter in Brussel, Elsene, Etterbeek, St Gillis, St joost ten Noode, Ukkel en Vorst geleverd.

De sushi shop creaties worden "à la carte" maar ook in individuele combi-menus aangeboden : thuis, op kantoor,of andere familie of vrienden gelegenheden, met bijvoorbeeld de "sushi party" combinatie.

Sushi-shop klanten kunnen op onze website www.sushishop.be de kaart terugvinden en per internet bestellen, of telefonisch: 02 613 2000.

"Franchisee" worden
Sushi shop wil zijn activiteit ontwikkelen door meerdere vestigingen te openen in Vlaanderen en Wallonie- Het bedrijf zoekt kandidaten in het kader van een "Franchising" samenwerking om de producten ook in andere Belgische steden aan te bieden. Contact:
franchise@sushishop.be.

U kunt deze informatie terugvinden op onze website www.sushishop.be of contact op nemen met dhr Gaillochet op 0488 411 966 of per e-mail: contact@sushishop.be voor meer informatie
over onze firma en producten.

URL: http://www.sushishop.be

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL Link to Press Release - UK