Time : 10:11:48
Date : 15 May 2008
Sender Name: PK Benelux

Cupmaat erbij zonder pillen of chirurg

Clinical Breast Grow-Serum vergroot, lift en verstevigt borsten

Antwerpen, 15 mei 2008 - Veel vrouwen verlangen grotere borsten met meer veerkracht en een fraaier profiel. Alleen hebben ze er geen operatie voor over. En ook het slikken van pillen is voor veel vrouwen bezwaarlijk. Met de introductie van het Sur Plus® Clinical Breast Grow-Serum deze week, is opereren of slikken niet meer nodig. Dit nieuwe serum doet borsten in drie maanden tijd met maximaal een cupmaat toenemen en geeft ze mooiere contouren.

"Het revolutionaire van dit middel is dat je niet in het lichaam zelf ingrijpt. Je slikt niets, je snijdt niet, het is eenvoudig toe te passen, volkomen pijnloos en medisch bewezen effectief", vertelt Inette Nieveen van PK Benelux BVBA dat het Sur Plus® Clinical Breast Grow-Serum in België op de markt brengt.
Door de borsten gedurende drie maanden tweemaal daags met een kleine hoeveelheid serum te masseren, worden ze geleidelijk veerkrachtiger, steviger en groter. Het serum beïnvloedt alleen de vetcellen, zonder dat de melkklieren worden aangetast. Uit wetenschappelijk onderzoek onder proefpersonen bij wie de ene borst wel en de andere borst niet werd behandeld, blijkt dat de borst na 56 dagen tot wel 8,4% toe te nemen.

"De werkzame stof C-VolextenTM genaamd, stimuleert en ontwikkelt een onderhuids vetlaagje. Hierdoor neemt het volume van de borst toe. Daarnaast bevat de crème het zogenaamde C-FermextenTM. Deze stof versterkt het bindweefsel en verbetert de conditie van de lederhuid, die heel belangrijk is voor de vorm en elasticiteit. Daardoor wordt de borst gelift", aldus Nieveen.
Het Breast Serum is volkomen veilig, bevat geen hormonen en heeft ook geen invloed op het oestrogeen. Het is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en vormt een waardevolle aanvulling op de dagelijkse lichaamsverzorging. De basis van de crème bestaat uit Sheabutter voor een soepele huid en Shoreabutter voor goede hydratatie. Sinds begin mei is het Sur Plus® Clinical Breast Grow-Serum bij Essenza en natuurwinkels in heel België verkrijgbaar.