Persbericht

Unit 4 Agresso Accountancy bereikt status Microsoft Certified Gold Partner

~ Lovende klantreferenties doorslaggevend bij benoeming ~

Veenendaal, 15 mei 2008 Unit 4 Agresso Accountancy is benoemd tot Microsoft Certified Gold Partner . Deze hoogste onderscheiding van Microsoft is toegekend op basis van zowel erkenning uit de markt als van Microsoft zelf. De criteria waarop partners beoordeeld worden, zijn: kennis, expertise en omvang van het productportfolio. Andere belangrijke pijlers zijn kwaliteit en klantreferenties.

Door de certificering is Unit 4 Agresso Accountancy nog sneller in staat is te anticiperen op ontwikkelingen door de nauwere samenwerking met Microsoft. Klanten kunnen zo profiteren van meer en hoogwaardigere technische ondersteuning waar dat nodig is.

Het verkrijgen van het Gold-certificaat bevestigt dat wij over een brede kennis van Microsoft-producten en technologieën beschikken , aldus Herman de Jonge, directeur van Unit 4 Agresso Accountancy. We zijn trots op deze benoeming. Die toont niet alleen aan dat we over veel kennis beschikken, maar bovenal dat accountants- en administratiekantoren nog efficiënter kunnen werken door gebruik van onze software.

(180 woorden)