Naakt EK voetbalwedstrijden kijken nieuwste trend 2008


GRONINGEN, 20080515 -- Voor de echte voetballiefhebbers die geen wedstrijd of doelpunt willen missen heeft het bedrijf Globe de uitvinding. Als exclusieve distributeur voor de Benelux brengt het bedrijf betaalbare waterdichte badkamertelevisies op de markt. De echte voetballiefhebber kan zich zo in ieder geval schoon houden tijdens de vele EK wedstrijden, zonder dat er ook maar een doelpunt gemist wordt.

In de aanloop naar het EK zijn de verkopen van badkamertelevisies sterk gestegen op www.badtv.nl Sowieso is er een sterke stijging te zien van consumenten die meer luxe en multimedia in de badkamer wensen. In de aanloop naar het EK is er tevens meer vraag naar de kleinere modellen voor de inbouw in het toilet. De verklaring is volgens directeur Wouter Huizinga logisch. "Je mist namelijk altijd dat ene doelpunt omdat je even naar de wc moest. Mensen die niet willen wachten tot de rust van de wedstrijden kunnen dus op de wc blijven kijken!"

Op de website van badtv.nl worden waterdichte tv's verkocht speciaal voor natte ruimtes zoals de keuken, toilet of de keuken. De tv's beginnen met een afmeting van 9.2inch en gaan tot een afmeting van 26inch. De tv's worden zo gemonteerd dat ze gelijk wegvallen met de tegels van de muur.