Ingezonden persbericht

Wellnomics gaat in Nederland direct

WorkPace® software voor RSI-preventie nu rechtstreeks verkocht en ondersteund

Persbericht, 15 mei 2008 - Sinds 1 mei is Wellnomics, een van de meest vooraanstaande leveranciers van ergonomische softwareoplossingen, direct verantwoordelijk voor de verkoop en ondersteuning van de bekende WorkPace® pauzesoftware. Als onderdeel van deze stap heeft het bedrijf kort geleden een eigen kantoor geopend in Amstelveen, dat wordt geleid door Alan Vickers, de European Sales Director van Wellnomics.

Wellnomics BV is nu het enige aanspreekpunt voor de verkoop en ondersteuning van WorkPace in Nederland.

"Nederland wordt wereldwijd gezien als koploper op het gebied van kantoorergonomie", aldus Alan Vickers. "We vinden het belangrijk om dichter bij deze markt en onze belangrijkste klanten te zitten, maar ook bij onze partners, zoals het onderzoeksinstituut TNO. TNO heeft ons onder andere geholpen bij de ontwikkeling van ons nieuwste product, Wellnomics Risk Management®. Met dit programma kunnen bedrijven en organisaties die WorkPace gebruiken hun programma's voor kantoorergonomie verder optimaliseren, mede dankzij de uitbreiding met de nieuwste rapportage tools over het computergebruik en web gebaseerde risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE)."

Het opzetten van een eigen vestiging onderstreept het belang van de Nederlandse markt voor Wellnomics. Gebruikers van WorkPace en Wellnomics Risk Management worden nu rechtstreeks door de fabrikant ondersteund. "Het is een spannende tijd voor ons bedrijf. We kijken uit naar een nog hechtere samenwerking met de vele Nederlandse gebruikers van onze ergonomische software en een verdere verbetering van onze diensten."

Wellnomics is binnenkort te vinden op de vakbeurs Gezond in Bedrijf, die op 21-22 mei in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. Medewerkers van Wellnomics BV staan in stand F6 klaar om vragen van WorkPace-klanten te beantwoorden.

Over Wellnomics
Wellnomics werd in 1997 opgericht door de directeuren Dr. Kevin Taylor and Dr. Rob van Nobelen. Het bedrijf is leider op het gebied van veiligheid en gezondheid en heeft duizenden klanten in Noord-Amerika, Australië, Azië en Europa en heeft meer dan een miljoen software productlicenties over de hele wereld in gebruik. Tot de klanten behoren Gobal 1000 organisaties, zoals Philips, Boeing, Chevron, Shell, BP, ING Bank, KPMG, PWC, Pacific Gas and Electric, Cap Gemini, Nike, en Eli Lilly.

Wellnomics® levert een geïntegreerde suite van softwarehulpmiddelen waarmee organisaties effectief de veiligheid en gezondheid van grote aantallen kantoorwerkers kunnen managen. De producten zijn ontworpen om letsel te voorkomen, de productiviteit te verbeteren en het verlies aan arbeidstijd te minimaliseren. De producten worden ondersteund door uitgebreid internationaal onderzoek.

Wellnomics is voortdurend betrokken bij talrijke wetenschappelijke studies in de hele wereld naar computergebruik in de kantooromgeving. Deze activiteiten maken het Wellnomics mogelijk om de veiligheid en gezondheid aantoonbaar te verbeteren en de klanten een tastbaar rendement op de investering te bieden. Ga voor meer informatie naar www.wellnomics.com.

WorkPace® en Risk Management® zijn geregistreerde handelsmerken van Wellnomics Ltd.
# # # # #



Ingezonden persbericht