Ingezonden persbericht


OMNISPORT APELDOORN HUISVEST DAVIS CUP-DUEL TUSSEN NEDERLAND EN ZUID-KOREA

Rosmalen, donderdag 15 mei 2008 - Hoewel Omnisport Apeldoorn pas over enkele maanden de deuren opent voor het grote publiek, is er al veel interesse voor het complex onder organisatoren van uiteenlopende events. Eén van de eerste, concrete resultaten is het promotie/degradatieduel dat het REAAL Verzekeringen Nederlands Davis Cup Team speelt tegen Zuid-Korea. Het duel wordt op 19, 20 en 21 september 2008 gespeeld in Omnisport Apeldoorn.

Net als het college van B&W van Apeldoorn, dat in nauwe samenwerking met Libéma verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het complex, is ook Omnisport Apeldoorn buitengewoon ingenomen met de keuze voor de speelstad. Rob Bom, directeur van de nieuwe beursaccommodatie: "Het is fantastisch dat we nu al een dergelijk grootschalig sportevent in Omnisport Apeldoorn krijgen. Dat gaat zeker bijdragen aan een vliegende start!". Ook de KNLTB is verheugd met Apeldoorn als speelstad voor de Davis Cup-ontmoeting tussen Nederland en Zuid-Korea. Nadere informatie inzake dit duel volgt in een later stadium. De KNLTB maakt dan eveneens bekend wanneer de kaartverkoop van start gaat. Meer informatie wordt ook gepubliceerd op www.omnisportapeldoorn.nl.

Veelzijdig complex

Omnisport Apeldoorn is een complex dat bestaat uit een unieke wieler- en atletiekhal, topsporthal, sfeervolle businesslounge, restaurant en sportcafé. Door de unieke combinatie van ruimten is het complex niet alleen geschikt voor (grote) sportevenementen maar ook voor (pop)concerten en zakelijke ontmoetingen zoals presentaties en vergaderingen. De salesactiviteiten worden uitgevoerd door Libéma Beurzen & Evenementen. Tot het Libéma-concern behoren acht beursaccommodaties waaronder Brabanthallen 's-Hertogenbosch en IJsselhallen Zwolle.


---