Ingezonden persbericht


Koorgroep 't Zand zoekt leden !

De Koorgroep 't Zand uit Amersfoort houdt een zangmiddag. Dit koor heeft, voorheen onder bezielende leiding van dirigent Gert Bremer, onder andere als televisie koor van 't KRO Omroep Pastoraat haar sporen verdient in zingend Nederland. Heden is de leiding in handen van de dirigent Rob Holleman uit Linschoten. Pianist is Martin Lorijn uit Amersfoort. Het koor zoekt nieuwe leden.

De Koorgroep zingt voor het overgrote deel een Nederlandstalig repertoire van oecumenische liederen. Onder andere van Huub Oosterhuis, Tom Löwenthal en Hildegard von Bingen. Op zaterdagmiddag de 24e mei 2008, van vier tot zes uur, is er een openbare zanguitvoering waarbij ruim dertig liederen uitgevoerd zullen gaan worden. Locatie: Katholieke kerk St. Franciscus Xaverius aan 't Zand 31 te Amersfoort. Nieuwe koorleden, wel of niet katholiek, dus ook van een andere religie, zijn van harte welkom bij dit koor. Vrijblijvend een aantal keren repeteren is mogelijk

De vaste repetitie avond is donderdagavond acht tot tien uur. De Koorgroep verzorgt in principe om de veertien dagen een dienst in de voornoemde kerk. Nadere informatie; op genoemde zaterdagmiddag achter in de kerk; via de e mail naar chirurg24@zonnet.nl ;of op de website van de parochie www.xaveriusamersfoort.nl. De Koorgroep nodigt u van harte uit om te komen luisteren.



Ingezonden persbericht