Ingezonden persbericht


IT Job Board lanceert uniek matching-systeem

Vernieuwde site www.itjobboard.nl met extra mogelijkheden

Amsterdam, 15 mei 2008 ­ IT Job Board, dé IT-wervingsite in Nederland en België, lanceert een nieuwe Nederlandstalige website met als belangrijkste feature een uniek matching-systeem.

Het matching-systeem vindt vacatures voor kandidaten aan de hand van banen waarop ze reeds gereageerd hebben. De 'best match'-functie analyseert de belangrijkste elementen van een vacature en stuurt de kandidaat zo alleen banen die echt bij hem of haar passen.

Met het matching-systeem kunnen kandidaten snel en eenvoudig relevante vacatures bekijken. Dit levert ze aanzienlijke tijdwinst op doordat

ze nu niet meer alle vacatures hoeven door te spitten.

Momenteel heeft IT Job Board ruim 4.000 vacatures online staan. Hiermee is de wervingsite een van de grootste in Nederland en België als het gaat om de werving van IT-personeel. Onder andere Getronics Pink Roccade, Achmea, IBM en ING zijn klant van de wervingsite.

Met de vernieuwde website kan IT Job Board zijn vooraanstaande positie verder uitbreiden.

"Om onze kandidaten en opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn, hebben we ons bestaande matching-systeem verder uitgebreid. Kandidaten vinden nu nog sneller een geschikte functie in een door hen aangegeven regio. Ons matching-systeem denkt me ze mee. We zijn ervan overtuigd dat dit systeem de toekomst voor banensites is", zegt Alex Farell, directeur van IT Job Board. "Naast deze vernieuwde matching-module heeft IT Job Board een moderner uiterlijk gekregen en veel snellere navigatiefuncties."

Over IT Job Board

IT Job Board is sinds april 2005 actief en maakt deel uit van het Job Board Enterprises-netwerk. Achterliggende gedachte is dat het internet het belangrijkste kanaal is voor werving in de IT-sector. Momenteel is IT Job Board een van de meest gebruikte wervingsites voor IT-personeel in Nederland en Europa. Online technologie maakt het mogelijk om gericht kandidaten te selecteren uit de database van 53.000 IT-professionals. Bedrijven kunnen zoeken op vaardigheden, regio of ervaring. Daarnaast biedt IT Job Board werkgevers diensten als vacatureplaatsing, een speciale werkgeverssectie, e-mailcampagnes en advies op het gebied van advertentieteksten. Klanten van IT Job Board in Nederland zijn onder andere LogicaCMG, Atos Origin, Orange, Compuware, CSC, Dell, Getronics Pink Roccade, Meeus, DHL en Tridion. Voor meer informatie: www.itjobboard.nl.