Ingezonden persbericht


persbericht

Receptie: commodity of strategisch belang?

Receptel, dé strategisch specialist in outsourcing van receptiediensten aktief in Nederland

Almere, 15 mei 2008

Receptel, onderdeel van USG People en marktleider in België, is actief op de markt van outsourcing van receptie-activiteiten. Dankzij de verdere internationalisering van haar dienstverlening biedt Receptel nu ook haar diensten aan in Nederland. Als specialist neemt Receptel de zorg voor receptie en telefonie uit handen van de klant en bevestigt hiermee de strategische rol van de receptie op het gebied van kwaliteit, continuïteit en imago.

Rianne Kuik, Operationeel Directeur, verduidelijkt: "De rol van de receptie als visitekaartje van het bedrijf werd in het verleden te vaak onderschat. Gelukkig stellen we vandaag een kentering vast en zien we dat de meerderheid van de bedrijven de receptie als strategisch belangrijk bestempelt. Hun bereidheid om deze dienstverlening uit te besteden aan gespecialiseerde externe partners als Receptel bevestigt deze tendens."

Receptel biedt bedrijven een revolutionair concept aan voor de organisatie van hun receptie. Bij outsourcing wordt het volledige beheer van de receptie aan Receptel uitbesteed; van werving en selectie tot organisatie en planning. Outsourcing is mogelijk voor de gehele of gedeeltelijke receptie. Ook tijdelijke outsourcing, bijvoorbeeld ten behoeve van zwangerschapsvervanging, behoort tot de mogelijkheden. Continuïteit, kwaliteit en imago staan daarbij centraal. Daarnaast kent Receptel de continuïteitsformule die continuïteit van dienstverlening aan de receptie gedurende een korte periode mogelijk maakt, zowel in bezetting als in kwaliteit. Met o.a. de eigen planningstool Wall chart en de `Receptel Scorecards' ­ een instrument dat de kwaliteit van de receptie beoordeelt en visueel maakt ­ maakt Receptel haar positie als trendsetter meer dan waar.

Voor meer informatie over dit persbericht:
Rianne Kuik, Operationeel Directeur Receptel Nederland Tel.: 06 22 10 50 51
Email: rkuik@receptel.com

Profiel Receptel

Receptel (www.receptel.com) is in Europa actief op de markt van gehele, gedeeltelijke of tijdelijke uitbesteding van receptie- en ontvangstactiviteiten. Receptel biedt diverse samenwerkingsvormen aan afhankelijk van de wensen van de klant. Receptel staat dagelijks in voor de begeleiding en de ontwikkeling van 450 vaste receptionisten. Receptel is naast Nederland ook actief in België, Spanje en Portugal.

Receptel maakt deel uit van USG People (www.usgpeople.com). USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer- careservices. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. (ticker: USG) en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).


---- --