Vind uw headhunter in 10 seconden


AMSTERDAM, 20080515 -- Wie op zoek is naar een volgende carrièrestap heeft nu de ideale website: op www.allerecruiters.nl staan de gegevens van honderden werving- en selectiebureaus, gerangschikt op provincie en branche. In een paar muisklikken vindt u de recruiter of headhunter die bij u past.

Op de site is het mogelijk om te zoeken op provincie en branche. Letterlijk binnen 10 seconden vind u bijvoorbeeld gespecialiseerde recruiters op het gebied van finance in Noord-Holland of op het gebied van ICT in Overijssel. "Die combinatie van regio en branche is onze kracht", aldus Marten van der Veen van Search Media. "In de Gouden Gids vind je alleen een lange lijst van bureaus, niet gerangschikt naar branche. Dat maakt gericht zoeken binnen je eigen vakgebied onmogelijk."

Volgens Van der Veen voorziet de site in een duidelijke behoefte. "De grote bureaus kent iedereen wel. Maar daarnaast zijn er nog honderden kleine werving- en selectiebureaus actief in Nederland, die veel minder bekend zijn bij het grote publiek, maar vaak wel over interessante specialisaties beschikken. Met onze site maken we de markt transparant. In een paar muisklikken vind je de headhunter die je zoekt."

De website - ook te bereiken via www.alleheadhunters.nl - is niet alleen geschikt voor ambitieuze professionals die een headhunter zoeken voor hun volgende carrièrestap, maar ook voor werkgevers die een vacature willen invullen. Voor werving- en selectiebureaus biedt de site een goed podium om hun diensten onder de aandacht van beide doelgroepen te brengen.

AlleRecruiters.nl is een initiatief van internetbedrijf Search Media uit Amsterdam, dat websites ontwikkelt voor de zakelijke dienstverlening.

link: www.allerecruiters.nl