CPA komt met nieuwe versie van Business Continuity Planning Software


WEESP, 20080515 -- De nieuwste RecoveryPAC versie ondersteunt een nog breder pakket aan functionaliteit voor alles wat u planmatig wilt beheersen. Denkt u hierbij aan een business continuïteitsplan (BCP), crisis management plan, BHV plan, pandemieplan, handboek informatiebeveiliging enz. Continuity Planning Associates (CPA), leverancier van advies, services en software op het gebied van crisismanagement, businesscontinuïteit en informatiebeveiliging, annonceert deze nieuwste versie van RecoveryPAC.

De vernieuwde full color rapportages vereenvoudigen de leesbaarheid van uw plannen en handboeken nog verder. De bestaande kracht van een relationele database met flexibiliteit en gebruiksgemak is gebleven en uitgebreid met een een nog uitgebreide set standaard rapporten.

Nieuw in RecoveryPAC versie 12:
- Uitgebreidere rapportage mogelijkheden (nu >150 rapporten).
- Sterk toegenomen leesbaarheid en efficiëntie tijdens calamiteiten door het gebruik van gestandaardiseerde kleurcodering in de draaiboeken.
- Taken en verantwoordelijkheden met 5 prioriteitskleuren in te stellen.
- Rapportages van teamgegevens op creditcard formaat.
- Vernieuwde, hedendaagse basis layout van rapporten.
- Koppeling met Crisis monitoring en automatische belsystemen uitgebreid.
- Alle output ook geschikt voor PDA's en memorystick.
- Verbeterde mogelijkheden om niet alleen documenten maar ook applicaties op te nemen in de RecoveryPAC database.
- Wordt standaard geleverd met de template Continuïteitsplan, die volledig voldoet aan alle internationale normen zoals BS25999.

RecoveryPAC van CPA levert een belangrijke bijdrage in de procesbeheersing van crises bij organisaties en is bedoeld om deze in volledig eigen beheer te managen. De software is eenvoudig in gebruik. Het meegeleverde template plan is gemakkelijk aan te passen naar eigen wensen en behoefte. Met RecoveryPAC als centrale database behoren losse eindjes in organisatie- en controleprojecten tot het verleden.

"De nieuwe software speelt in op de behoefte van organisaties om niet alleen de continuïteit en crisisbeheersing te regelen, maar tevens bedrijfsinformatie te beschermen", aldus Ronald Verzuu, directeur van CPA. "Hierbij valt te denken aan bescherming tegen computercriminaliteit, brand of een andere calamiteit, maar zeker ook aan misbruik door personen. Organisaties willen na een calamiteit snel en efficiënt weer operationeel zijn. Wij helpen hen daarbij."
-------------------------------
Noot voor de redactie

Over CPA
Continuity Planning Associates (CPA) adviseert en begeleidt al bijna 25 jaar bedrijven en overheden op het gebied van informatiebeveiliging, crisismanagement en continuïteitsplanning. Vanuit die jarenlange ervaring biedt CPA een complete service van risicoanalyse tot en met het opstellen en implementeren van continuïteitsplannen. Ook doet CPA audits en onderhoud van de plannen. De consultants van CPA maken bedrijfsrisico's inzichtelijk en beheersbaar door het gebruik van in eigen beheer ontwikkelde software. CPA is opgericht in 1984 en heeft zusterbedrijven in Engeland en de VS en werkt zowel nationaal als internationaal in de profit en non-profit sector.

RecoveryPAC versie 12 wordt geleverd in verschillende uitvoeringen, Small Business Edition, Lite & Full Version, zowel voor netwerk, als Web. Tevens behoort een gehoste versie tot de mogelijkheden. RecoveryPAC wordt wereldwijd gebruikt door grote (corporate) klanten tot aan het MKB.

Meer informatie:
Continuity Planning Associates BV, Rob van Ewijck,
0294-418865, info@cpa.nl, www.cpa.nl





Continuity Planning Associates (CPA)