Dommelsch Skybox genomineerd voor `beste marketingactie 2008'


Nominaties `VNPF LiveXS Awards 2008' bekend

BREDA/ EINDHOVEN, 20080515 -- De `Dommelsch Skybox' in Effenaar te Eindhoven is genomineerd voor de VNPF LiveXS Awards 2008. Het betreft de categorie `Beste Marketingactie 2008' in de sector Poppodia en Festivals met in totaal drie finalisten. De Dommelsch Skybox is in maart als primeur in het Nederlandse clubcircuit geïntroduceerd. De winnaars van de VNPF LiveXS Awards worden op woensdag 11 juni in Paradiso Amsterdam bekend gemaakt.

Bierbrouwer Dommelsch en poppodium Effenaar te Eindhoven hebben dit jaar een primeur in het Nederlandse clubcircuit geïntroduceerd; een skybox zoals we die vooralsnog enkel kenden uit o.a. de sportwereld. De Dommelsch Skybox levert een bijdrage aan de beleving van popmuziek in een exclusieve setting. De inrichting van de Dommelsch Skybox, die uitstekend past bij de uitstraling van een modern en professioneel geleid poppodium, is ontworpen door de architecten van bierbrouwer Dommelsch.

`Beste Marketingactie 2008'
In totaal kent de VNPF LiveXS Awards dit jaar zeven categorieën: beste poppodium, beste popfestival, beste nationale live-act, beste optreden, beste directeur, beste programmeur en beste marketingactie. Voor deze laatst genoemde winnaar, waar tevens de Dommelsch Skybox voor is genomineerd, wordt door de Bizon Media Groep kosteloos een campagne ter beschikking gesteld. Daarbij zijn de eerste vier genoemde categorieën publieksprijzen en de laatste drie vakprijzen. De winnaars worden op woensdag 11 juni bekend gemaakt in poptempel Paradiso te Amsterdam. Voor meer informatie, zie www.livexs.nl/awards.





Ingezonden persbericht