Paardekooper wint AXA Art prijs


Paardekooper Assurantie- en Pensioenadviseurs B.V. uit Bilthoven sluit de meeste Artplus polissen van AXA Art en wint daarmee een reis naar Art Basel

BILTHOVEN, 20080515 -- AXA Art Versicherung AG heeft in oktober jl. Artplus, een uniek verzekeringsconcept voor vermogende particulieren en hun levensstijl op de markt gebracht. Paardekooper Assurantie- en Pensioenadviseurs B.V. uit Bilthoven met 20 werknemers, waarvan 6 personen zich specifiek bezighouden met het verzekeren van de vermogende particulier met kunst-en antiekcollecties, heeft in 6 maanden tijd de meeste Artplus polissen afgesloten, waarmee het kantoor een compleet verzorgde kunstreis heeft gewonnen voor twee personen naar Bazel, Zwitserland.

De winnaars zullen in Bazel ontvangen worden op de meest vooraanstaande moderne- en avant-garde kunstbeurs van de wereld, namelijk Art Basel, die plaats vindt van 4 tot en met 8 juni aanstaande. Daar kunnen zij o.a. gaan genieten van één van de VIP rondleidingen die door AXA Art worden verzorgd.
De feestelijke uitreiking van deze kunstreis heeft vandaag plaatsgevonden in Bilthoven.

Artplus biedt een naadloze wereldwijde all risks dekking voor gebouwen, inboedels, kunst en antiek, sieraden, bagage en kostbaarheden op één polis. Daarnaast is er een transportdekking voor kunst en collecties. Een tweede woning en inboedel in het buitenland kan ook op dezelfde polis worden meeverzekerd. Er is een automatische overdekking van 25% bij nieuwe aankopen mits de cliënt melding maakt binnen 90 dagen. En bij gebruik van een alarminstallatie volgt er een premiekorting.
Voor meer informatie over één van onze producten en de voorwaarden verwijzen we u graag naar onze website www.axa-art.nl.