Mojo Concerts

Den Haag, 10 maart 2008

Arie en Silvester nemen afscheid in Carré

Salvador Dali sprak ooit de wijze woorden 'Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering'. En dat is een waarheid als een koe. Want herinnerd, dat zullen ze worden!

Na ruim een decennium Arie en Silvester valt het doek nu toch echt definitief. Arie en Silvester als duo is niet meer. Vanaf half mei zijn het Arie én Silvester. Beiden op eigen benen. Na twaalf overweldigende en succesvolle jaren als duo gaan ze solo.

Maar! Zij verdwijnen uiteraard niet zomaar in het niets. Ze nemen afscheid zoals alleen Arie en Silvester afscheid kunnen nemen. Groots en spectaculair in een speciale afscheidsvoorstelling op 15 mei aanstaande in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam. De kaartverkoop is reeds gestart.

Welk ander cabaretduo kan men omschrijven als 'die korte met dat lange haar en die lange met het korte haar'. Hoewel 'die twee eikels' de lading beter dekt. De vaderlandse pers beschreef hen als 'de cabaretsaboteurs van Nederland' en de mannen zijn trots op deze geuzennaam. Ze vinden zelf dat ze toch wel een klasse apart vertegenwoordigen binnen 'hun' generatie cabaretiers.

En dit zien ze graag bevestigd. Hiertoe zullen diverse bevriende cabaretiers acte de presence geven bij deze speciale afscheidsceremonie. Onder anderen Rob Urgert, Tijl Beckand, Sjaak Bral en Ruben van der Meer maken in deze laatste Arie en Silvester voorstelling hun opwachting op het podium om de heren een laatste eer te bewijzen. Droefenis met een traan maar vooral een bulderende lach. Dat laatste is zeker.

De laatste kans op complete waanzin en volledig de schaamte voorbij. Komt dat zien.

Voor meer informatie: www.mojotheater.nl en www.arieensilvester.nl

Donderdag 15 mei Koninklijk Theater Carré, 15,- euro tot 35,- euro* -aanvang: 20.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de kassa van Carré (tel. 0900-2525255 - 40 cent p.m.) en via www.theatercarre.nl.

* Alle vermelde toegangsprijzen zijn exclusief servicekosten en 1,- toeslag ten behoeve van het restauratiefonds van Carré.