Gemeente Cromstrijen


Jongeren in debat over toekomst Hoeksche Waard (05/08/2008) De Commissie Hoeksche Waard organiseert op donderdag 15 mei een jongerendebat in de raadszaal van het gemeentehuis in Oud-Beijerland. Wat vindt de jeugd van hun huidige leefomgeving en welke prioriteiten zien zij voor de toekomst? Het debat is van 16.00 tot 18.00 live te volgen via de internetsite van de gemeente Oud-Beijerland.

Jongeren betrekken
Het Structuurvisieproces bevindt zich nu op het snijvlak van visie en uitvoeringsprogramma. Daarom is dit een goed moment de jongeren te betrekken bij het Structuurvisieproject en daarmee bij de toekomst van de Hoeksche Waard. Het is tenslotte hun woon- en (toekomstige) werkterrein. Wat vindt de jeugd belangrijk voor de toekomst? Zien zij zich hier over 15 jaar nog wonen? Hoe zouden zij de Hoeksche Waard willen promoten in de omliggende gebieden? Wat zou daarvoor moeten gebeuren of veranderen, welke projecten zouden dus prioriteit moeten krijgen?

Het debat live volgen
De jongeren van de Willem van Oranjeschool, de Rijksscholengemeenschap en het Wellant College gaan over deze en andere vraagstukken in debat op donderdag 15 mei, vanaf 16.00 tot 18.00 uur. Het debat vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis van Oud-Beijerland en is live te volgen via de website van de gemeente Oud-Beijerland.