Persinformatie

LYCOS Europe lanceert nieuwe Webhosting pakketten

Zes Webhosting pakketten met meer schijfruimte en dataverkeer

Amsterdam, 15 mei 2008 ­ LYCOS Europe heeft vandaag zes nieuwe Webhosting pakketten gelanceerd in Nederland. Alle bestaande shared hosting pakketten van LYCOS Nederland zijn zodanig uitgebreid dat er meer schijfruimte en dataverkeer toegestaan is. De pakketten variëren in grootte en mogelijkheden en hebben passende namen gekregen voor een helder overzicht. Met Website XS, S, M, L, XL en XXL kunnen zowel onervaren als ervaren websitebouwers aan de slag.

De nieuwe Webhosting pakketten zijn zo gedefinieerd dat ze mogelijkheden bieden die aansluiten op de wensen van alle websitebouwers. Of het alleen het plaatsen van een online fotoalbum betreft of het gaat om het bouwen van een uitgebreide website met forum bijvoorbeeld. De pakketten zijn allemaal uitgevoerd met meer schijfruimte en bandbreedte. Zo bevat het Website XS pakket 1000 MB schijfruimte en 10GB bandbreedte per maand en heeft het Website XXL pakket 20000 MB schijfruimte en 300 GB per maand. Alle pakketten bieden een gratis domein aan, met voldoende e-mail mogelijkheden. Het aantal e-mailaccounts loopt op van 200 bij Website S tot respectievelijk 400, 1000 en 1500 bij Website M, L en XL. Met Website XXL zijn de mogelijkheden voor e-mailaccounts oneindig, er zit geen maximum aan verbonden. Ook zijn er vanaf Website M geen beperkingen wat betreft e-mail alias en e-mail forwarding bij de nieuwe pakketten.

Daarnaast valt vooral het aantal FTP accounts voor een aantal Website pakketten op. Voor Website S is dit aantal uitgebreid naar 5. Voor het Website XXL pakket geldt een ongelimiteerd aantal. Ook het aantal MySQL databases is flink opgewaardeerd vanaf Website S. Dit aantal loopt op van 3 naar 10, 20, 30 en 50 in de verschillende pakketten.

Voor meer informatie zie: http://webhosting.lycos.nl/consumer/

Over LYCOS Europe

LYCOS Europe (ISIN NL0000233195) is toonaangevend aanbieder van internetportalen en online reclame in Europa en de VS met een netwerk van websites in zeven talen. De onderneming combineert zoek- en communicatieservices met online communities, content aanbiedingen, shopping, homepage building en domainregistratie en spreekt op die manier uiteenlopende doelgroepen aan.

Einde persinformatie.

Noot voor de redactie (

LeadsPR