Time : 16:35:37
Date : 10 April 2008
Sender Name: Benesol B.V.B.A

Wild in't Park: Een festival voor iedereen!
Vier Herentse jeugdverenigingen en zes verenigingen uit de regio die werken met jongeren met en zonder een handicap organiseren i.s.m. GC De Wildeman Wild in't Park. Vrijdag 16 en zaterdag 17 mei zetten ze een grote tent op in het park, maken ze het festivalterrein toegankelijk voor iedereen en verwelkomen ze artiesten die iedereen kunnen bekoren. Het is de bedoeling dat muziekliefhebbers met - en zonder handicap ongestoord samen van het festival kunnen genieten.

Op de affiche staan:

- Vrijdag 16 mei: The Crowncabs - Palomine - Belgian Asociality en Les Truttes met hun gloednieuwe show.

- Zaterdag 17 mei verwelkomen ze Hombre - AedO - Rudy Bravo - Sam Gooris - De Sublimo's - Yevgueni en Frères Deluxe.

Wild in' t Park is ontstaan uit ROeTSJRock dat uit z'n voege barstte en de drang bij Herentse jeugdbewegingen om een eigen festival te organiseren. Het is dus een vernieuwende samenwerking tussen de verschillende verenigingen die resulteert in een nieuw concept. één ding staat vast: er zal een leuke sfeer heersen tijdens Wild in't Park. Ook de toegangsprijzen zijn bewust laag gehouden om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Zo betaal je in voorverkoop per festivaldag 6 euro of 10 euro voor de twee dagen.

Al de opbrengsten van het festival gaan integraal naar Espero, een observatie - en behandelingscentrum voor gezinnen met kinderen en jongeren met ernstige gedrags- en emotionele problemen (www.obc-espero.be)

Een leuk weetje: naar verluidt heeft Herman Schueremans 33 jaar geleden zijn eerste festival in hetzelfde Wildemanspark in Herent georganiseerd.

Voor meer informatie en reservaties van tickets kunt u terecht op www.wildintpark.be of op 016 211 431.

Bedankt en misschien tot dan?

Het Wild in't Park-team
ROeTSJ, Dienst Attraktief Terbank, Scout Herent, Jh Den Dilemma, Ekseeko, Akabe Heverlee, Chiro Herent, Scouts Veltem, KVG Vlaams-Brabant, Het Balanske en Gc De Wildeman.