Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Informatie-avond wijkvisie Kralingen-Oost

De deelgemeente Kralingen-Crooswijk ontwikkelt een wijkvisie voor Kralingen- Oost. Om bewoners te informeren over de voortgang van het proces en over de inhoud van enkele onderwerpen, wordt er op vrijdag 16 mei een informatie-avond georganiseerd.

Vorig jaar hebben bewoners van Kralingen-Oost in het kader van de ontwikkeling van de wijkvisie een enquête ingevuld. Een deel van de respondenten heeft in die enquête aangegeven bereid te zijn om vaker over ontwikkelingen in de wijk mee willen te denken of te praten. Deze groep mensen hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging voor deze avond ontvangen.

Speerpunt

Uiteraard willen we ook overige geïnteresseerde bewoners van Kralingen-Oost de gelegenheid geven om deze avond bij te wonen. Tijdens de avond bespreken we een aantal onderwerpen die voor Kralingen-Oost een speerpunt vormen voor de lange termijn. Het gaat hierbij vooral om fysieke onderwerpen. In ieder geval komen de volgende onderwerpen aan bod:


- hoe komt een wijkvisie en wijkactieprogramma voor Kralingen-Oost tot stand?


- een ruimtelijke visie voor Kralingen-Oost


- verkeer en parkeren


- ontwikkelingen Erasmus Universiteit

De informatieavond vindt plaats op vrijdag 16 mei van 19.00 tot 21.30 uur. Woont u in Kralingen-Oost en wilt u deze avond bijwonen? Meld u dan aan door een mail te sturen naar:
bewonersavond16mei@kc.rotterdam.nl met daarin uw naam, adres en het aantal personen dat komt te vermelden. Na aanmelding ontvangt u een definitieve uitnodiging. Graag uiterlijk woensdag 7 mei aanmelden per email.