Gemeente Valkenswaard

Programmatoelichting Jan Akkerman

Programmatoelichting Jan Akkerman

Het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) in Valkenswaard verzorgt op 16 mei een toelichting op het concert van Jan Akkerman.

Op vrijdag 16 mei aanstaande komt één van de beste en invloedrijke gitaristen, Jan Akkerman, weer naar de theaterzaal van De Hofnar. Jan Akkerman is een briljante componist die altijd vernieuwend, gewaagd en inventief met muziek omgaat. Hij heeft al een lange carrière opgebouwd met een geheel eigen stijl.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij De Hofnar (tel: 040 2074020). De kaartverkoop is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 12.30 - 16.00 uur.

Toelichting door Dick Hermsen

Voorafgaand aan het concert wordt een beknopte toelichting op het programma gegeven door Dick Hermsen, voormalig directeur van het CMD in Valkenswaard en huidig directeur van het Kunst Kwartier in Helmond. De verhelderende informatie over de artiest en zijn muziek wordt gegeven in eenvoudige, niet-muziektechnische taal.

De toelichting vindt plaats vóór het concert, tussen 19.15 - 19.45 uur in lokaal 2 van het CMD, Hofnar 14, Valkenswaard (tweede verdieping van Cultuurcentrum De Hofnar). De toelichting is gratis toegankelijk. Wij stellen het op prijs als u van tevoren reserveert, indien u de toelichting wilt bijwonen. Ook dit kan op bovenstaand telefoonnummer van De Hofnar.