Gemeente Purmerend

Populaire KinderDisco in Leeghwaterbad

09 mei 2008

Muziek in combinatie met water heeft een enorme aantrekkingskracht op kinderen. De KinderDisco in het Leeghwaterbad sluit daar goed op aan. Vrijdagavond 16 mei is er weer dit waterplezier voor kinderen tot en met twaalf jaar.

De derde vrijdag van mei 2008 is er in het zwembad in het Leeghwaterpark in Purmerend tussen 19.00 uur en 21.00 uur één groot muziekfeest. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen zich dan in en bij het water lekker uitleven op hun favoriete muziek. DJ Bas zorgt met een flinke geluid- en lichtinstallatie voor dansbeweging stimulerende muziek. Hij draait kinderhits en hitparadenummers. Het team van het Leeghwaterbad verzorgt tijdens de disco Kidsfun, entertainment met danspassen.

Het Leeghwaterbad is vrijdag 16 mei voor de populaire KinderDisco open vanaf 18.30 uur. Kinderen tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de disco zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Omdat het de ervaring is dat het erg druk is tijdens de KinderDisco in het recreatiebad, adviseert het Leeghwaterbad bezoekers en begeleiders met de fiets te komen of kinderen ouder dan acht jaar af te zetten op de parkeerplaats bij het zwembad.

Vanaf maandag 12 mei zijn toegangskaarten in het Leeghwaterbad in de voorverkoop verkrijgbaar. Voor de toegangsprijs van EUR 4,80 is er naast zwemwater muziek, bovendien krijgen de jonge muziekliefhebbers gratis limonade. Steeds komen honderden jonge muziek- en waterliefhebbers naar het spetterende dansfeest.