Persberichten 16/05 ochtend

Regio, 16-05-2008

Noordwijk Onderzoek naar vechtpartij De politie stelt een onderzoek in naar een vechtpartij tijdens een voetbalwedstrijd donderdagavond 15 mei aan de Duinwetering. Na een overtreding ontstond tussen spelers en duw en trekpartij waarna de keeper van één van de teams kwam aangerend en een 23 jarige speler uit Amsterdam van de tegenpartij meerdere klappen tegen het hoofd gaf. De speler viel op de grond en kreeg hierna meerdere klappen en trappen van twee of drie tegenstanders. Toen de politie werd gewaarschuwd waren de daders weer gevlogen.

Leiden Aanhouding voor heling fiets De politie heeft donderdagavond 15 mei een 16 jarige fietser uit Leiden aangehouden op de Oegstgeesterweg op verdenking van heling van een gestolen fiets. Agenten zagen de Leidenaar fietsen en hielden hem staande voor een helingcontrole omdat de fiets kenmerken van diefstal vertoonde. De Leidenaar bekende de fiets enkele weken geleden te hebben gekocht van een onbekende. Uit gegevens van de politie bleek dat de fiets als gestolen stond gesignaleerd.

Alphen aan den Rijn Kop-staartaanrijding Donderdag 15 mei vond op de President Kennedylaan even na 18.00 uur een kop-staartaanrijding plaats tussen twee autos. Een 31 jarige taxichauffeur uit Alphen stond bij de verkeerslichten bij de kruising met de Sportlaan stil en wilde net optrekken bij het groene licht. Op dat moment reed een 43 jarige automobilist uit zijn woonplaats tegen zijn auto. Beide chauffeurs kregen een nekkraag en werden overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. Een inzittende van de taxi, een 18 jarige Zoetermeerse, kreeg eveneens een nekkraag. Zij werd overgebracht naar het Groen Hart Ziekenhuis in Gouda.

Lekkerkerk Inbraak in bedrijf In de avond van donderdag 15 of de nacht van vrijdag 16 mei is ingebroken bij een drogisterij aan het Raadhuisplein. Nadat een raam was ingeslagen en de sponning was losgewrikt wist men het pand te betreden. Uit het bedrijf werd geld en cadeaubonnen gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 8844.

--- einde berichten ---