Gemeente Soest

Riolering Soest en Soesterberg

Datum: 16/05/2008

Reinigen en inspecteren riolering in Soest en Soesterberg

In opdracht van de gemeente Soest gaat de firma Van der Velden uit Utrecht circa dertig kilometer van het rioolstelsel in Soest en Soesterberg reinigen en inspecteren.

De werkzaamheden in Soesterberg zijn op dit moment al gestart en duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, tot en met eind mei. De werkzaamheden in Soest worden, afhankelijk van de weersomstandigheden, uitgevoerd in de periode van eind mei tot en met eind juni.

Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer enige hinder ondervinden omdat de vrachtauto's waarmee het rioolstelsel wordt gereinigd, op straat of op het fietspad staan.

Onderdeel van de werkzaamheden is het reinigen en inspecteren van het riool in de Dorresteinweg, het gedeelte bij huisnummer 1-57. De Dorresteinweg zal tijdens de werkzaamheden geblokkeerd zijn. Dit wordt met verkeersborden aangegeven.

Tijdens het reinigen van het riool wordt voor bewoners geen overlast in hun woning verwacht. Het is aan te raden om de deksel van uw toilet te sluiten als u ziet dat het bedrijf in uw straat aan het werk is.

.