Gemeente Dalfsen

Meningpeiling Landschap Dalfsen

Eind april zijn wij gestart met het opstellen van een landschapsontwikkelingsplan (LOP) voor onze gemeente. Het grote aantal ontwikkelingen in het buitengebied van Dalfsen, drukt zijn stempel op het landschap. In de Plattelandsvisie Dalfsen, die in april 2007 door de gemeenteraad is vastgesteld, is daarom aangegeven, dat de ruimtelijke kwaliteit verder moet worden uitgewerkt in een LOP. Het LOP wordt een visie op het veranderende landschap in het buitengebied van Dalfsen, uitgewerkt in wensen en concrete en uitvoerbare projecten.

Wij vinden het belangrijk dat het LOP een breed gedragen plan wordt. Daarom willen we een breed publiek betrekken, uitdagen en inspireren om mee te denken over het LOP. Voordat wij starten met het ontwikkelen van een visie op het landschap van Dalfsen en de wijze waarop dit de komende jaren ontwikkeld moet worden, willen wij bevolking en belanghebbenden graag naar hun mening over het landschap van Dalfsen vragen.
Door het invullen van onderstaande vragenlijst kunt ook u uw mening over het landschap in Dalfsen geven. Dit kunt u doen tot en met zondag
1 juni 2008.

De uitslag van de meningpeiling wordt betrokken bij de verdere planvorming. Wij zullen de resultaten van deze meningpeiling anoniem verwerken. Wilt u de vragenlijst per huishouden alstublieft slechts één keer invullen?
U dient slechts 1 antwoord te geven per vraag, behalve als bij de vraag zelf anders vermeld staat.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,
Burgemeester en wethouders van Dalfsen

Verder