Gemeente Baarn

Wijk- en buurtgericht werken start in Buitengebied Oost eembrugge

Op vrijdag 9 mei jl. hebben alle bewoners van het Buitengebied Oost (Eembrugge, de Bisschopswaai en het Zuidereind) een wijkenquête ontvangen. Hierin kunnen de bewoners kenbaar maken waarover zij heel tevreden zijn in hun leefomgeving of waarvoor zij verbeterpunten zien. Het is de negende wijk in de gemeente Baarn waar een wijkenquête wordt gehouden.

Op donderdag 5 juni vindt om 9.00 uur s ochtends een fietsschouw door dit gebied plaats. De locatie van de ontmoetingsplaats wordt later nog bekend gemaakt. Woensdag 11 juni om 19.30 uur vindt de wijkavond plaats, deze keer in de kantine van de Gemeentewerf aan de Drakenburgerweg 21. Hier worden de resultaten van enquête en wijkschouw bekend gemaakt. Verder vertelt iemand over de ontwikkelingsmogelijkheden van het platteland in het kader van het Nationaal Landschap. De politie tenslotte, vertelt meer over openbare orde en veiligheid in dit gebied.

De bewoners kunnen zich aanmelden voor de wijkavond via een toegezonden formulier. Voor aanmeldingen voor de fietsschouw kunnen zij contact opnemen met de coördinator wijk- en buurtgericht werken, via e-mail frankeline-van.nieuwenhuijzen@baarn.nl of via tel. (035) 548 16 14.