AutoRai

Website www.suzuki.nl geheel vernieuwd

(5/16/2008)
De Suzuki-website www.suzuki.nl is geheel vernieuwd. De website heeft een nieuw, fris uiterlijk gekregen en is aangepast aan de nieuwe huisstijl van Suzuki. De vernieuwde Suzuki-site is 15 mei 2008 live gegaan.

Om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn, bevat de vernieuwde Suzuki-site meer informatie en is de site overzichtelijker geworden. Nieuw is de âmodelvergelijkerâ, waarmee de specificaties van maximaal vier modellen op een overzichtelijke manier met elkaar vergeleken kunnen worden. Ook is een gedeelte van de site specifiek voor pers ingericht. Hier kunnen de media het laatste nieuws over Suzuki vinden en gebruikmaken van het nieuwsarchief en beeldbank.

Dynamischer
Door het gebruik van meer bewegende beelden is www.suzuki.nl dynamischer geworden. Tevens geven de filmpjes de bezoeker een beter beeld van de vele mogelijkheden en de rijkwaliteit van de autoâs van Suzuki. Nieuw is de sectie âSuzuki Conceptsâ waarin een overzicht staat van de conceptautoâs van Suzuki van de afgelopen jaren. Uiteraard zijn hier ook informatie en beelden te vinden over de Kizashi-studiemodellen en Concept A-Star, het studiemodel van de opvolger van de Alto. Een âteasersiteâ met het laatste nieuws en de nieuwste beelden van Concept A-Star is eveneens nieuw.

Informatieve karakter
Op www.suzuki.nl is nog steeds alles te vinden over onder meer de modellen van Suzuki, de service die het merk biedt, de diensten van Suzuki Financial Services en de evenementen en de autosport waarbij Suzuki betrokken is.

De vernieuwde website is in opdracht Suzuki-importeur B.V. NIMAG gemaakt door HSPublicity en Waxtrapp B.V.