Gemeente Heerde

Beslissingenlijst college B&W Heerde 13 mei 2008

Aanwezig: burgemeester C. van der Vliet, wethouders A. Westerkamp, J.C. Lieske en W. van Ommen en algemeen directeur/gemeentesecretaris F. Dijkstra.

Afwezig: gemeentesecretaris J.W.J. Melenhorst. Nr Kern van de zaak Kern van het advies Besluit

Afdeling
Bedrijfsvoering


1 Openbare beslissingenlijst Vaststellen. Conform advies. d.d. 6 mei 2008.

2 Vlaggen
Aanschaf Heerder vlaggen. 1. 25 Heerder vlaggen aanschaffen, te Conform advies. betalen uit het representatiebudget. 2. Na levering op de gemeentepagina in de Schaapskooi aangeven dat de vlaggen bij de gemeente zijn aan te schaffen tegen kostprijs.
3 Ambtenaren burgerlijke stand
Rechtspositieregeling voor 1. Principebesluit nemen rechtspositie- Conform advies. buitengewone ambtenaren regeling voor buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand. van de burgerlijke stand vast te stellen en deze in laten gaan op 1 juni 2008. 2. De rechtspositieregeling ter instemming voorleggen aan het GO. 3. Na instemming door het GO de regeling definitief vaststellen.

Afdeling Ruimte


4 Feest jaarwisseling
Evaluatie jaarwisselingsfeest 1. Conclusie van de evaluatie overnemen. · Conform advies. Wapenveld 2007/2008. 2. De raad middels de voorjaarsnota voor- · Voorstel om het jaarwisselings- stellen in het programma Veiligheid programma 2008/2009 en een bedrag van 6.000,-- per jaar 2009/2010 voort te zetten, op te nemen voor het jaarwisselings- opnemen in de Perspectiefnota. feest 2008/2009 en 2009/2010. · Begroting afwachten en pas dan besluiten ten aanzien van de dekking (maximaal 5.000,--).

Rondvraag


1 Groenmateriaal voor Oranje- College wil graag laten nagaan verenigingen. of het mogelijk is groenmateriaal te leveren, alleen aan de Oranje- verenigingen.

Blad 1

Nr Kern van de zaak Kern van het advies Besluit


2 Regionale overleggen. College verzoekt de organisatie om de agenda van regionale overleggen met spoed met een voorblad aan te leveren.


3 Mfa's. Voortgang Mfa's is besproken.


4 Kulturhus Wapenveld. Kennis is genomen van de stand van zaken Kulturhus in Wapen- veld. Dit komt terug bij de Perspectief- nota.

Blad 2


---- --