Beste autoruitmonteur ter wereld is Nederlander

16/05/2008 16:14

Carglass BV

De Nederlander Nick Nieuwenhuize (26) uit Ede is door multinational Belron, moederbedrijf van Carglass en internationaal marktleider in autoruitreparatie, uitgeroepen tot beste autoruitmonteur ter wereld. Nieuwenhuize deed samen met 25 monteurs uit verschillende landen mee aan de tweejaarlijkse internationale competitie van autoruitmonteurs gehouden bij het prestigieuze Britse autotechnisch ontwikkelingsbureau MIRA. Belron organiseert deze wedstrijd om monteurs te motiveren te voldoen aan het hoge kwaliteits- en serviceniveau dat het glasherstelbedrijf hanteert. Het is voor het eerst dat een Nederlander de wedstrijd wint.

Nieuwenhuize wilde zijn kennis meten aan die van zijn internationale collega's. "Als je een aantal jaar ervaring hebt dan wil je wel eens kijken waar je precies staat, dat was voor mij de belangrijkste reden om mee te doen," aldus de triomfantelijke monteur. Nieuwenhuize was te sterk voor zijn 25 internationale collega's die ook in de finale zaten. De jury heeft tijdens de vijfde competitie de monteurs ondermeer getoetst op technische kennis, het aanwezige service niveau en praktische vaardigheden. De Nederlandse monteur scoorde op alle onderdelen het hoogste, wat aangeeft dat het service- en kwaliteitsniveau in de Nederlandse vestigingen van Carglass zeer hoog is.

Profiel CARGLASS(R)

Carglass(R) is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste en meest geavanceerde glasherstelbedrijf voor voertuigen. In ons land is Carglass(R) marktleider met circa 500.000 autoruitreparaties en vervangingen per jaar. Carglass(R) richt zich vooral op het gemak van de klant en het beperken van de schadelast door tijdige en hoogwaardige reparatie en vervanging met levenslange garantie. In Nederland heeft Carglass(R) 55 Service Centers en 220 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten thuis, onderweg of op het werk. Carglass(R) is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het gratis service nummer 0800-0406 voor het melden van autoruitschades. Reparaties en vervangingen kunnen nu ook via www.carglass.nl geboekt worden. In geval van nood worden klanten ook buiten kantooruren op afspraak geholpen. Carglass(R) zorgt voor afhandeling van de schade met verzekeraars en leasemaatschappijen.

E I N D E P E R S B E R I C H T





http://www.carglass.nl